torsdag 8 januari 2009

I´m an addict


Varför varför började jag igen efter amningen? Mitt livs mest korkade beslut. En dosa om dagen är absolut inte en rimlig mängd. Att stoppa in en när man precis borstat tänderna och ska sova är inte normalt. Sju dosor i veckan är inte billigt. Motivation att sluta - noll!

3 kommentarer:

joz sa...

Själv kör jag Catch. Tjejsnus säger en del, men jag säger finfint. Bättre än att röka är det ju iaf..

Anonym sa...

HAHAHA! Nej du cicci, nu har du gatt for langt. Jg skulle vilja paminna dig om att du började igen for att det ar gott, och inte hal varlden att ta e prilla da och da. Men som sagt. Nu har det gatt for langt. (menhallå förresten. Jag är ju hemma nu, jag kan ju anvanda åäö...) 7 dosor i veckan. Hur mycket blir det pa ett ar? Minst en thailandresa. For fan!!!!!

Ingrid sa...

ÅH vad gott det lät. Faktiskt första gången efter slutandet som jag på riktigt känner mig riktigt riktigt sugen på en snus. Jag tog också alltid en snus efter att jag borstat tänderna.... Fast detta var iofs. en av anledningarna till att jag insåg att det var ohållbart och osunt att leva så, och därför tog beslutet att sluta... Hm. Får inte glömma det.

Två (av många många :P) positiva grejer är att jag har mindre slem i halsen samt är så jäkla sugen på saker hela tiden att jag äter mer frukt än jag nånsin gjort. (Blir tyvärr några chokladkakor extra också...) Fast frukten väger nog upp.

Tack för peppen :) Jag ska fixa tentan och staven ska ut på tisdag! ;-)