onsdag 8 april 2009

Är hoppet ute?

Måste vi låsa in fittan för att få ha den i fred? En vänlig idé, i ett jävligt sjukt samhälle. Så för att summera: Vi ska inte dricka alkohol, inte gå själva, inte visa hud, absolut inte flirta... vi ska nu dessutom klä oss i något som är jävligt knepigt att få av oss. Tur då att vi inte är fulla (för det ska vi ju inte vara) för då hade man ju fått gå hem nerpissad från krogen. Och ensamma får vi ju inte gå så vi hade ju generat fått gå nerpissade bredvid någon bekant.

Jag vet inte om det är en bra idé att gå ut alls om det ska vara på detta vis. Fast å andra sidan så sker ju majoriteten av alla våldtäkter hemma och av någon vi känner. Hur fan ska man egentligen göra för att få ha muffen ifred?

5 kommentarer:

Grannen sa...

Därför är det bäst att du å ja går tillsammans till Bodegan på fredag natt! Men fulla går ju inte, jo kanske om vi är två!!?

Cicci sa...

jag ska ta upp det med chefen här hemma...

Balä sa...

Äh, var inte så tjurskallig. Dela med dig av muffen istället, till de som är sugna. Det är ju de vi kvinnor är till för.

Ingrid sa...

Varför inte angripa det egentliga problemet istället; dvs männen? Nej, för det värsta med våldtäkter är att muttorna är så attans tillgängliga!!

Cicci sa...

balä: det är så fint när du delar med dig av vacker visdom!

INgo: Ja en plåtkalsong kanske vore bättre... mer logiskt iaf.