söndag 25 april 2010

Man mår inte bra

När man ser på en fängelsefilm och inte riktigt kan komma ifrån känslan av hur skönt det skulle vara att slippa tänka själv. Att bli helt fråntagen sin frihet. Inlåst och lämnad till order och ensamhet. Inga val, inget att känna efter. Man fattar att man måste göra nåt åt sin situation... men hur man ska göra är det ingen som kan råda en till. Bara en jävla massa känslor att känna efter, känslor som jag verkar ha tappat bort.

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Ibland önskar jag att jag vore en av kvinnorna i Girl Interrupted, att helt legitimt få bete sig som ett kukhuvud och bara leva ut.

Cicci sa...

Jamen eller hur... Vi borde ha en afton snart där man kan få bete sig precis hur man vill.

Dagg sa...

Du får börja meditera;) Jag saknar dig och det börjar bli tråkigt att inte kunna "smyga" bort till dig ibland för att skvallra.

balä sa...

Man mår inte bra heller när man inte bloggar. Antingen det eller mår man toppen och har det bra och har inte tid med bloggen. Bloggen används mest när man är lite mittemellan tror jag.

Om man mår lite lagom dåligt så bloggar man mycket, för att få ur sig. Men sen passerar man mycket dåligt gränsen och då slutar man blogga.

Så. Har jag mått toppenbra det senaste halvåret, eller har jag mått oppendåligt?
Detta ska redan ut på fredag. (om jag också tillåts älta en gnutta)