söndag 10 januari 2010

Bingo!

Äntligen har jag och Henke lyckats undkomma Bingolotto. Vi intalade oss att det kunde vara lite småtrevligt att spela uppesittarkvällen hos mamma i julas. Det var det icke, vilket vi förstod ungefär 10minuter in i detta fasansfullt långdragna knäckkäcka underhållningsprogram. Dessvärre vann vi såklart två lotter till en annan jävla uppesittarkväll.

Då bjöd vi in lite kompisar (som hade gjort misstag och trampat på samma ödesväg) och vräkte på med snask för att få tiden att gå. Vad vann vi, jodå nya fucking lotter. Det är så hon jobbar nämligen den där Lottan. Så nu fick vi dras med bingolotto ännu en kväll. Men eftersom vi inte har teve4 + så arrangerade vi en egen dragning (efter att den riktiga publicerats på nätet). Betydligt roligare med egen tombola, minus Lotta och istället våra egna erotiska dragningsröster. Jag envisades såklart med att ersätta alla fula gubbnamn mot vackra kvinnonamn, varför är G - Gunnar och inte Gärtrud???

Tack och lov slapp vi undan den här gången. Inga fler lotter. Inga fler kvällar framför Lotta. Dessvärre heller inga bilar, lyxresor eller miljoner.

Inga kommentarer: