tisdag 31 mars 2009

Suck

Igår styrde jag och Henkan upp vår ekonomi lite, så nu har vi koll på kommande utgifter. Mycket tillfredsställande. I övrigt har jag en hel del att önska av livet just nu tycker jag. Kom hem från en härlig helg till en kräkig stackars Hjalle. Hjalles farfar har motgångar. Hantverkarna syns inte till. Vi har inte råd att åka hem till mormor över påsken. Nja...just nu är det lite grådassigt.

7 kommentarer:

Grannen sa...

Hmm, jag förstår. Ska tänka på er lite extra och skicka lite goda energier till er;) Moa är oxå sjuk, haft 39-40 grader sen i fredags så vi får se om hänget i helgen.

Fru Ljungner sa...

angående motgångar och ditt tidigare inlägg om plus minus noll. kolla min blogg! här snackar vi osäker ekonomi!

Cicci sa...

Grannen: Hah, fint att bloggen fungerar bättre än att ringa, eller skicka röksignaler. Vi har sorg här hemma just nu och jag tror helgen ägnas åt att vara på diamantstigen... Men jag hör av mig. Du kan ju spana efter en blinkade ficklampa eller rökpuffar.

Jenny: Ska genast läsa.

Ingrid sa...

Gör som jag har gjort hela dagen idag: Levt på minnen från när jag hade cash (Nåja..). När jag hade ett jobb och en hyra på 2000 (= dvs tillräckligt mycket pengar för att jag aldrig skulle vara utan). Det var fina tider. Och så lever jag också på framtidsplaner: när jag kommer tjäna storkovan som ssk och kan dricka en Well's vitamin VARJE DAG! Testa en sån om du inte redan gjort det så kommer det kanske kännas lite bättre :) Tack för i lördags!

Grannen sa...

Ok, tänker på er och finns det ngt vi kan göra så hör av er.
KRAMAR

Cicci sa...

Blom: Vad är det för vitamin??? Låter spännande!

Granne: Ja vi pratade ju idag så nu vet du ju läget =)

Ingrid sa...

Det är en dricka fullsmockad med nyttigheter, folsyra och vitamin B12 (som är jätteviktigt!) osv. Samtidigt är den jättegod (utan kolsyra som ju är jätteäckligt), den smakar tex. citron och fläder! Dock kostar den 20 penisar :( But try it!