torsdag 20 mars 2008

Påsk


Av alla högtidspynt måste påsken vara den i särklass fulaste. Fasar för den dagen då Hjalle kommer hemsläpandes med fula påskpynt i grilliga färger. I år var min plan att försöka vara nyttig på påsk, men det inser jag redan nu att det loppet är kört. Är precis hemkommen från svärisarna med både påskbakelse och påskägg... och med min karaktär så vet vi ju alla hur det kommer att sluta. Nu ska jag gå och äta en gulful men god kycklingbakelse.

1 kommentar:

Ingrid sa...

Alltså hallå, nu förstår jag ingenting, klagar du på när jag pratar om mina tappade stygn i käften? Men du får minsann prata om slemproppar mm som lossnar från ditt allra heligaste. Haha.

Eller var det kanske kommentaren om Harlequin som upprörde dig? I så fall kan du ju inte på riktigt ha fått möjlighet att uppskatta denna form av högklassig litteratur! Har du inte redan testat så bör du. Jag lovar att du och mannen din skulle få er några hjärtliga skratt om ni satsade på högläsning. (Eller för all del: om du bara läser för dig själv). Det är ju helt klart en prioriteringsfråga, för det finns ALLTID tid för en Harlequin! ;)

Jag ska iaf läsa lite Harlequin nu...